2012. május 3., csütörtök

Nui halad EC pihen plusz... *@xx#@ O.O WTF???

Nos tehàt udvozlok minden kedves olvasòt,ez a hollywood hìr.......màrmint...akarom mondani az EC blog,ès beszèljunk egy kicsit arròl,hogy milyen irritàlò is ez az ùj blogspot rendszer...
Igen......KI VAN A FA**OM EZEKTOL A SZàJBABA**OTT K**VA MOCSKOS UJITàSOKTòL AZ INTERNETEEEEEEEEENNNNNNNN!!!!!!!!!!!
Szerintem mindenki egyetèrt velem amikor azt mondom,mi a francnak kell megvàltoztatni a facebook,a youtube ès a blogspot kinèzetèt...Mi az istenverte pokolnak kell ez?Olyan jòl megszokta az ember a social networkot vagy a youtubeot vagy ezt a szarhàzi blogspotot (ami mindig szar volt de most aztàn...).....Most mindent felùjìtanak,itt megjelent egy teljesen ùj fajta menupont (aki blogot ìr,tudja) a facebookon megjelent az OPCIONALIS facebook naplò amit nem csak a facebook minden 5 percben pròbàlt ràdsòzni,deutàna màr kotelezovè tette ès automatikusan felrakta neked a naplòt.Mièrt? Mert ràjottek,hogy fos...Tapsi facebook.
A blogspot meg totàl megvàltozott ès nem mintha annyira nagy dolog lenne kikeresni mit hogykell csinàlni de az embert zavarja,hogy nincs meg a szokàsos design....Fuck you blogspot.A youtube vàltozàs zavar a legkevèsbè.
Sot mèg tetszett is az a fekete kèpernyo opciò a youtubeon amit annò vèletlenul bekapcsoltam.Azt meg eltuntettèk ès helyette szar dolgokkal raktàk tele a youtubeot is.FàCK Yù Tù....
Ez eddig pedig totàl kapcsolòdott a bejegyzès tèmàjàhoz ugye? :D
De,hogy ne oruljetek,most megint belekezdunk egy ùj tèmàba amirol kicsit szègyellek szòt ejteni.
Volt màr olyan,hogy nèztetek egy adòt (pl animax) ahol animèket adnak vègig is a kedvenc animèd elott beraknak egy lànyos rajzfilmet?Hàt velem màr tortèn ilyen.Uncsihugommal amikor magyarorszàgon sziesztàztunk gyakran nèztunk rajzfilmeket.Este ugye vàrtam a jò Bleachet,de elotte bevan paszìrozva 2 Nana epizòd...Uncsi hugom ugràlt oromèben èn pedig hevertem a padlòn.Vègig szenvedtem azt a 2 epizòdot nagy nehezen ès cseppet sem èrtèkeltem ès amennyire tehettem ode sem figyeltem rà.Osszesen annyi esett le,hogy van egy csaj aki terhes ès ez a Nobu vagy ki felesègul akarja venni ès,hogy ebben az animèben folyamatosan a kàdban szexelnek.Tipikusan 6 èves unokahugomnak valò anime nemde?
Azt vèletlenul sem sejtettem,hogy egy ilyen sztorinak mint a Nana valami valòs,vagy legalàbbis annak tuno alapja lehet.Eddig azt hittem,ez a tipikus love story amit kislànyoknak terveztek akik àrva mòdon szerelmi problèmàjukon ràgòdnak mikozben a vilàgon sokkal komolyabb  gondok is lèteznek.
Ez mègsem teljesen az a fajta sztori.Most akàrmennyire fosul nèz ki,hogy egy fiù  Nanàròl beszèl,basszameg èn elmondom amit gondolok.Mèg mindig jobb ezt olvasni mint egy pornòt szerintem.(koszonom a tapsvihart csajok :3)
Az egèsz ùgy kezdodott,hogy lementem kajàt venni ès keresztapàm felhìv telefonon...

Kereszt: Màrk szerinted ellehet adni Amerikai kèpregènyeket?
Markov: Hidd el azt nem fogsz...Manapsàg kevesen vevok az Amerikai kèpregènyekre.
              Leginkàbb a mangàkat csipàzzàk.
Kereszt: Ja okè koszi...

Persze egy hèt mulva miutàn melòzni mentem hozzà a szokàsos pàr fillèremèrt kiderult,hogy azok nem amerikai kèpregènyek hanem mangàk,2002-es kiadàsuak ès 37 kotet van beloluk ès NANA!!! Szerintem ezeket ha eladja minimum 400 euròt keres vele làtva,hogy milyen règiek.De gondoltam magamban,ezeket elviszem ùgysincs mit olvassak mostanàban ès akàrmilyen kategòriàjù manga,minden jò arra,hogy tapasztalatot szerezzek ùgy rajzban mint tortènetben.Ami igazàn meglepett,hogy a tortènet egy nagyon precìz valòs ès kìvànt belvàrosi èletet mutat be igazàn egyedi karakterekkel felturbòzva,pontosan azt amire egy làny vagy egy fiù vàgyna az èletèben.Igen,fiùkra is vonatkozik.Mèg csak a 4. kotetnèl tartok benne de leginkàbb az èlet rapprezentàlàs kot le igazàn.A rajzok elmennek szòdàval,a csaj hàttereket pedig abszolutt nem tud rajzolni.Gyakorlatilag a hàtterek igazi fènykèpek miket valahogy szàmìtògèppel eltorzìtottak ...
Sajna pèldànak csak ezt tudom mutatni ìgy hirtelen,sorry.Figyeljètek meg a hàzakat a 2 làny mogott.Totàl olyan mintha fènykèpeket babràltak volna nem? De mèg amikor az utcàn màszkàltak emberek is voltak korulottuk ès tisztàn làtszott,hogy fènykèp...Nem hittem volna,hogy egy mangàban ilyen eszkozoket is lehet hasznàlni.Nana...tehàt egy lànyoknak valò manga ès anime ami szerintem olvashatò (nem èlvezheto) fiùk szàmàra is.Esetleg egyesek fantàziàjàt megmozgatja kicsit.Persze aki Tekken mellol àllt fel az inkàbb el se olvassa ezt ^^''......
Nos most pedig vègre ràtèrunk arra a tèmàra amirol a bejegyzès cìmèben szò volt...
Ec leàll egy idore a NUI-t meg elkezdtem.....

Pacsker mindenkinek :P

UI:ugye milyen hosszù volt a bejegyzès ìgèrt tartalma xD?

Ui2: de azèrt nem vagyok fax szal itt egy potya kèp: :D


5 megjegyzés:

  1. ez most csak jött..de tudtok róla h a bleach megszünt? O.o igen igen! meg! mert volt valami anime gyúlás ahol bezony a naruto készítője is jelen volt és úgy döntötek hogy a naruto és a bleach közül a kevésbé nézettebb animét eltörlik és leállnak annak gyártásával :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem te a dolog egy rèszèt èrtetted meg.A bleach szunetel addig amig kubo be nem fejezi a mangàt,mègpedig mert a tv tokyo nem hajlandò tovàbb sugàrozni,mert a Narutonak nagyobb a nèzettsège...A Bleach nem szunt meg!

      Törlés
    2. igazából akk egy haverom mondta rosszul nekem mert tőle hallottam de bocsi ^^
      értetlenség a második nevem xD

      Törlés
    3. Igen megszűnt a Bleach "ANIME" Igen anime, nem a Bleach szűnt meg, csak az anime! Mellesleg a nézettséges hír, miszerint a Narutonak nagyobb volt a nézettsége és ezért hagyták abba csak fake hír volt semmi több, azért álltak le a sugárzással, mert a mangában teljesen új arc kezdődött, és a szerencsétlen Bleach már így is folyamatosan fillert nyomatot, megjegyzem én már a fullbring arc előtt abba hagytam volna a vetítést. KB 2 éves szünet várható (de ez nem tuti). Akinek meg hiánya van az olvassa a mangát mert sztem megéri.

      Törlés
  2. Nem értem mi baja mindenkinek a blogspottal mikor ha utána néznének látnák, hogy vissza lehet állítani a régi/eredeti kezelő felületet. Amúgy az amerikai képregények még most is népszerűek de persze ezt egy olyan nehezen veheti észre aki főként a mangák terén van otthon.

    VálaszTörlés